Värmepump - Mer detaljer gällande VärmepumpVärmepump - Energi- och Klimatrådgivningen i Leksand, Rättvik och Gagnefs kommun

I Leksand finns det 3 företag som säljer värmepumpar eller kan installera värmepumpen varav Energi- och Klimatrådgivningen i Leksand, Rättvik och Gagnefs kommun är en av dem. Då både pris och utbud på värmepumpar kan variera kan det vara bra att kolla med fler som säljer värmepumpen i Leksand eller på orter i närheten.


Innan du söker upp någon som kan hjälpa dig med din värmepump bör du veta vilken typ av värmepump som skulle passa hos dig och hur mycket energi ditt hus förbrukar. Mycket information om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som arbetar med värmepumpar. Eftersom det finns fler företag som säljer värmepumpen på samma ort som är det bra att kolla med några av dessa men du ska alltid kolla med Energi- och Klimatrådgivningen i Leksand, Rättvik och Gagnefs kommun först eftersom de är bra på värmepumpar.
Enklast kan du komma i kontakt med Energi- och Klimatrådgivningen i Leksand, Rättvik och Gagnefs kommun som arbetar med värmepumpar enligt nedan:


Energi- och Klimatrådgivningen i Leksand, Rättvik och Gagnefs kommun

Hagagatan 8

793 30 Leksand