Värmepump - Mer detaljer gällande VärmepumpVärmepump i Lund

Totalt i Lund finns det 14 företag som håller på med värmepumpar och många av dessa har flera personer jobbat med värmepumpar hela livet. Det kan vara svårt att veta vilken som är den bästa värmepumpen i Lund och dessutom varierar priserna och Q-faktorn. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om att den eller den värmepumpen är mycket lämplig för dig och ditt hus. Information och betyg om de som arbetar med värmepumpar i Lund men även om värmepumpen som du funderar på att köpa kan du oftast hitta via nätet.


Det finns många företag i Lund som säljer värmepumpar och därför kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp dem på nätet beträffande pris och utbud av olika modeller på värmepumpar. Innan du ringer till en någon som håller på med värmepumpar bör du veta vilka krav du har gällande effektbehov och i fall det fungerar med en bergvärmepump hus dig. Bra info om värmepumpar kar du få genom att kolla på webbsidor från olika värmeföretag eller företag som installerar värmepumpar.
Bäst att komma i kontakt med ett företag som är bra på värmepumpar i Lund är att välja någon av värmeföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla värmeföretag som håller på med Värmepumpar i LundSkånska Energi AB

Traktorvägen 19GEOTEC

Västergatan 11Bravida Sverige AB

Örnvägen 30AB Stjernfeldts VVS

Tellusgatan 13Sintab Swedinventor AB

Öresundsvägen 14


Fler som säljer Värmepumpen i LundElectrolux Service

Kalkstensvägen 10YIT Sverige AB

Skiffervägen 20Lunds Energi

Råbyvägen 37AVV AB, Automatik- Värme- Ventilationsservice

Qvantenborgsvägen 3CNVS Installation

Åkergränden 2


Ännu flera företag med värmepumpar i LundJvs Värmepumpsservice AB

Skiffervägen 102Dahl Sverige AB

Traktorvägen 12Ahlsell Sverige AB

Kalkstensvägen 5Gunnar Karlsen Sverige AB

Porfyrvägen 5